در ادامه دغدغه های قبلی ...اینم دنباله قبلیه بازم !...

یکی از مشکلات مهم! من سبد سیب زمینی پیاز هست !!....خب به نظر من منبع میکربه ....ولی خب همه میزارن تو آشپزخونه ..ما هم همینطور ....سبد ما از این چوبی -فلزی هاست ...ینی سه تا سبد داره که کف هرکدوم چوبیه ولی دیواره اش فلزیه ....تازه من دورش رو هم سلفون میپیچم که خاک و اینای احتمالی ! نریزه یه وقت ..با اینحال جرثومه میکربه بازم!!....نمیدونم میشه سیب زمینی ها رو بشورم یا خراب میشه ؟...

دیگه برنامه غذایی ...یه مدتی برنامه غذایی داشتم اما عملی نشد ...حالا فک کنم دلم میخواد دوباره برنامه بریزم....راستی شما تو این مورد چیکار میکنین ؟...شب قبل تصمیم میگیرین یا مثلا هفنگی یا ماهانه ؟....

یه برنامه هفتگی  قبل نوشته بودم ...تقریبا شبیه این بود ....اینو تو هاردم داشتم الن .....یه همچین برنامه ای مدنظرمه ...منتها نمیدونم همچین برنامه ای بهتره یا همون شب قیل تصمیم بگیرم ....یه همکار داشتم که واسه سه هفته برنامه ریخته بود و هفته چهارم دوباره از اول شروع میکرد ینی 21 روز غذاهاشون تکراری نبودش...عجب همتی داشت اون !...

وزهاي هفته          نهار                                 شام

شنبه                     يك نوع پلوي مخلوط         يك نوع كوكو

يكشنبه                 نوعي آش                        خوراك

دوشنبه                 يك نوع چلوكباب               سوپ سبك

سه شنبه              ماكاروني، لازانيا               نوع كتلت

چهارشنبه             نوعي چلوخورش              ساندويچ

پنجشنبه               آبگوشت، كوفته               نوعي بوراني يا غذاي حاضري



یه دغدغه دیگه من هم میز نهارخوریه ...خب همسری من عادت داره موقع تماشای تی وی تخمه بشکنه و از علایقشه!!!...خب یه ظرف تخمه و یه ظرف آجیل و یه ظرف شیرینی خشک ـاز این محلیها مثل نوقا و ریس ـ و همینطور قندون و نمک پاش و شکر پاش رو میزمونه ....ینی برای استفاده از میز باید اینا رو به گوشه هدایت کنیم ! و بعد از باقیمانده میز استفاده کنیم ...زیاد خوشم نمیاد از اینکار ....اما رو میز وسط مبلا ـ میز قهوه خوری ـ هم که نمیشه اینهمه و سیله بزارم چون یه گلدون اونجاس که خیلی میدوستمش ....